ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
1ـ شستن و خشککردن دستها قبل از تست ضروری است، زیرا هرگونه آلودگی انگشت میتواند باعث اشتباه دستگاه شود.
2ـ حتما باید تاریخ مصرف نوار را نگاه کنیم.
3ـ نباید انگشت را برای جمعشدن خون فشار داد، زیرا اینکار قندخون را تغییر میدهد. به جای آن باید انگشتان را یکی دو دقیقه آویزان نگه داشت تا خون به آرامی در آنها جمع شود.
4ـ برخلاف تصور نباید از وسط انگشت خون گرفت، بلکه سوزن را باید به کنارهها وارد کرد.
از نکات دیگری که در مورد چک قندخون در منزل اهمیت دارد این است که بیمار باید در ساعات و حالات مختلف قند را کنترل کند،
به عنوان مثال صبح ناشتا، قبل از ناهار، قبل از شام و دو ساعت بعد از هر یک از وعدههای غذایی و نیز قبل از خوابیدن و در ساعت سه بامداد میتواند قند را کنترل کند و به صورت چرخشی زمان چک قند در روزهای مختلف را تغییر دهد.
عاااالی